Diensten

Garage Portello beschikt over een onderhoudsruimte en over de modernste diagnose-apparatuur waarmee het onderhoud en/of een herstelling aan uw wagen steeds met uiterste precisie wordt uitgevoerd. U kan er bovendien terecht voor het vervangen van uw banden, het herstellen of plaatsen van airco's, anti-carjackingsystemen (via satteliet), trekhaken, enz...Draagbare gps'en zijn eveneens verkrijgbaar. Hieronder vind u een opsomming van de diensten en producten die wij aanbieden. Wenst u meer informatie over één van onze diensten, aarzel dan niet en contacteer ons. Wij herstellen en onderhouden trouwens alle merken.

Autobanden

Garage Portello breidde enkele jaren terug uit met een groot assortiment autobanden. Westhoek Wheel Center heet de afdeling binnenin Garage Portello. Bekijk deze pagina voor meer info.

Onderhoud

Een goed onderhoud van Uw wagen is onontbeerlijk. Wij gebruiken  dan ook produkten van hoge kwaliteit. Op tijd een onderhoud laten uitvoeren van Uw wagen, zorgt voor een lange levensduur van Uw wagen.

Herstellingen

Garage Portello beschikt over een gespecialiseerde onderhoudsruimte en over de modernste diagnose-apparatuur waarmee het onderhoud en/of herstellingen aan uw wagen steeds met uiterste precisie wordt uitgevoerd.

Drifting

Buiten het onderhoud van gewone auto’s zijn we tevens ook gespecialiseerd in het voorbereiden van auto’s voor het drifting. We hebben reeds jaren ervaring hierin. Dit kan dus gaan van enkel kleine aanpassingen tot een volledige ombouw van de wagen.

Tweedehandswagens

U wenst Uw wagen te verkopen? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van tweedehandswagens kunt U op ons rekenen. Alle wagens worden grondig gecontroleerd en met de nodige garanties verkocht.

Antidiefstalsystemen

In huidige tijden is zijn antidiefstalsystemen geen overbodige luxe. Wij kunnen U adviseren welke antidiefstalsysteem best is Voor uw wagen. Uiteraard plaatsen en herstellen wij ook antidiefstalsystemen.

Airco

Een airco heeft net als de wagen zelf regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Dit garandeert een goede werking van Uw airco. Bij ons kunt U ook terecht voor de herstelling en onderhoud van de airco.

Auto electronica

Wij kunnen Uw auto tot in detail configureren door middel van onze , electronica-afdeling. Goed geconfigureerde electronica, zorgt voor een zuinige en comfortabel draaiende motor, die uiteraard ook de levensduur van de motor verlengt.